• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Екипе Oпштинске Фудбалске лиге Жагубица враћају се на терен 14. марта

Екипе Општинске Фудбалске лиге Жагубица враћају се на терене 14. марта, када ће бити настављен јесењи и отпочети пролећни  део првенства за 2019/2020 годину, потврђено је на састанку који је одржан у четвртак 5. марта.

Састанку су присуствовали представници 13 клубова, а састанку је  председавао  заменик председника општине Жагубица Предраг Ивковић.

На почетку, сви присутни минутом ћутања , одали су пошту преминулом председнику Фудбалског Савеза Дејану Тошићу.  Према речима директора Општинске лиге Стојана Гаузановића, јесењи део првенства, захваљујући неизмерној подршци локалне самоуправе на челу са преседником Сафетом Павловићем ,који је уложио личне напоре за формирање ове  лиге, протекао је веома успешно. Свих 11 кола одиграно је у фер и коректној борби, без иједне одложене утакмице.

Заменик председника Предраг Ивковић, честитао је свим клубовима на претходним успесима и пожелео успешну предстојећу  сезону, са жељом да се Општинска лига унапреди и подигне на виши ниво. Састанку су присуствовали  представници  Фудбалског Савеза општине Жагубица на челу са новоизабраним председником Фудбалског Савеза општине Жагубица  Бојаном Најдановићем.

Пролећни део првенства Фудбалске Општинске лиге Жагубица, биће завршен 20. јуна, када ће се знати који ће клуб заиграти у међуопштинској лиги Млава. А до тада све љубитеље фудбала сваког петка суботе и недеље на реновираним теренима широм општине Жагубица очекује прави спортски ужитак.


© 2022 Општина Жагубица
design by XB