• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Пријемни испит за упис на факултете од 29. јуна до 5. јула

Пријемни испити за упис на факултете ће, према плану који је усвојио Сенат Универзитета у Београду, бити одржани од 29. јуна до 5. јула, а пријављивање кандидата за полагање ће трајати од 24. до 28. јуна.

Ако Министарство просвете буде донело одлуку о померању датума одржавања пријемних испита, Универзитет ће је поштовати, изјавио је проректор за наставу Универзитета Београд Петар Булат.

На питање да ли ће се преиспитивати цене школарина за бруцоше за наредну школску, Петар Булат подсећа да су оне већ усвојене и не очекује да ће бити промена. Ипак, подсећа да утврђивање цене школарина није у надлежности Ректората већ сваког појединачног факултета, и да се они труде да омогуће студентима плаћање у што више рата.

Одмах по окончању ванредног стања факултети би требало да буду спремни да организују априлски испитни рок и да почне надокнада практичне наставе.

Прорекрор за наставу каже да је то договорено на састанку са продеканима за наставу свих београдских факултета у саставу Универзитета Београд.

У претходном периоду одржан је мали број колоквијума онлајн, док испита није било. Булат додаје и да је настава на даљину показала одличне резултате, а приметно је да је на многим факултетима прати већи број студената него у редовним околностима.


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB