Штампа

Завршне активности пред крај школске 2019-2020 у школама на подручју општине Жагубица

У три основне и једној средњој школи на територији општине Жагубица, у току су завршне активности које подразумевају привођење крају другог полугодишта и реализацију планова за школску 2019- 2020.

Ова школска година, која је, како је рекао  Горан Милинковић, председник актива директора школа, била специфична и посебна услед пандемије вируса Covid 19, коначно ће бити завршена и то веома успешно. 

Врло је важно  да ученици приликом попуњавања листе жеља попуне што више жеља, прво оне које су њима приоритетне, али и морају да знају да треба да се руководе и бројем поена који су освојили на тестовима. По попуњавању истих крајем јуна месеца уследиће провера, а затим и распоред по школама.

Подела ђачких књижица биће организована на Видовдан 28. јуна, када ће ученици поново бити на окупу, и видети се бар на кратко, добити сведочанства, награде за одличан успех и новчане награде за постигнуте одличне резултате на општинском и окружном нивоу  такмичења.  Ученици осмих разреда  активности завршавају до 10. јула, када се, како јеистакао Милинковић, може рећи да ће школска  2019 – 2020. бити и завршена.