• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15
Održana IV sednica SO Žagubica - 17.02.2021.

Одржана 4. седница Скупштине општине Жагубица

Четврта седница Скупштине општине Жагубица, одржана је у среду, 17. фебруара. Једногласном одлуком 20 присутних одборника, усвојене су  22. тачке Дневног реда.

Међу најзначајнијим тачкама био је Ребаланс буџета у овој години, а постоје неколико разлога због којих је настао. Један од разлога су пренета неутрошена средства из предходне године, затим сагласност Министарства финансија за краткорочно кредитно задузжење за текућу ликвидност буџета, као и нове мере субвенционисања у пољопривреди које се односе на субвенционисање камате пољопривредним произвођачима за пољопривредне кредите код Комерцијалне банке. Буџет после ребаланса са свим изворима финансирања износи укупно 539 559 525 динара.

Седници су присуствовали заменик председника општине Предраг Ивковић, помоћник Душан Милосављевић, начелница Општинске управе Смедеревка Буцкић, са сарадницима, као и представници предузећа и  институција општине Жагубица.

Скупштином је председавала председница Скупштине општине Жагубица Оливера Пауљескић, која је образложила све тачке Дневног реда.


© 2021 Општина Жагубица
design by XB