• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Зимска школа за пољопривредне произвођаче

 Zimska skola za poljoprivredne proizvodjace Канцеларија за пољопривреду општине Жагубица у сарадњи са еминентним стручњацима Пољопривредно – саветодавне стручне службе Пожаревац и локалном самоуправом општине Жагубица,која је пружила логистичку подршку, организовала је предавање у оквиру зимске школе за пољопривредне произвођаче. Едукација за све заинтересоване предвиђена је кроз неколико предавања по насељима, а прво у низу одржано је у Крепољину. Тема су биле различите области заштите биља, ратарска производња, као и друга проблематика везана за производни процес у пољопривредној производњи.

Поред Звездане Јовановић, саветодавца заштите биља Пољопривредно – саветодавне службе Пожаревац, предавачи су биле и Моника Божанић, која је говорила о примени пестицида и одлагању амбалаже и Ана Ђорђевић, која је говорила о увек актуелној контроли плодности земљишта. Поред еминентних стручњака Пољопривредно – саветодавне службе из Пожаревца, на предавању су говорили и представници компаније  „Дунав“ осигурања, а тема је била осигурање  усева и животиња.

По речима Машка Томића, стручног сарадника канцеларије за пољопривреду у општини Жагубица, предавања ће се одржати 10. марта у Осаници од 14 сати и 13. мартау  Жагубици од 11 сати.

„Велику подршку у организацији оваквих дешавања и едукација имамо  од локалне самоуправе и председника општине Сафета Павловића, на чему смо несебично захвални“, навео је Томић. 

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=e8y2UCJEgQk{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB