• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Обележен Дан општине Жагубица Свечаном седницом Скупштине општине

У складу са епидемиолошком ситуацијом, обележен је и Дан општине Жагубица 25. септембар.

На седници су говорили Сафет Павловић, председник општине Жагубица и Оливера Пауљескић председник Скупштине. Поред најискренијих честитки суграђанима, исказали су и уверење да ће и на даље радити у интересу свих,  за лепшу,  бољу и напреднију Жагубицу.

Оливера Пауљескић, председник Скупштине општине Жагубица, осврнула се на досадашњи рад  Скупштине, добру и квалитетну сарању са одборницима о доношење добих Одлука у интересу свих грађана као и на актуелну епидемиолошку ситуацију, док је Сафет Павловић, први човек општине Жагубица, истакао  значај  реализације крупнијих Пројеката у општини Жагубица до сада и нагласио неке од планова  за даљи период, подразумевајући  развој општине кроз изградњу инфраструктуре, али и стварање услова за нове радне позиције. Најавио је такође и могућ евентуални долазак председника Србије Александра Вучића  са потенцијалним инвеститорима у октобру месецу. 

Дану општине присуствовали су представници ЕU PRO програма, док су представници Swiss PRO програма били спречени, али су послали телеграм честитике председнику.

На крају седнице додељене су и плакете за програме ЕU PRO и Swiss PRO за признање и остварене резултате, успешну сарадњу и допринос развоју општине Жагубица.

Дан ослобођења општине Жагубица, 2021. године, скромно је обележен, уз жеље да се наредне године слави у другачијим, условима и да пре свега епидемиолошка ситуација  буде и повољнија  и боља.


© 2022 Општина Жагубица
design by XB