Штампа

Поводом Дана општине Жагубица додељене плакете за програме ЕU PRO и SWISS PRO

Поводом Дана општине Жагубица, 25. септембра, додељена је плакета представницима ЕU PRO програма који су са општином Жагубица веома успешно сарађивали на неколико битних и кључних пројеката реализованих у протеклих неколико година.

Веома добра сарадња са жагубичком општином, крунисаном завршетком значајних пројеката, најбоље  је описана текстом следеће садржине:

“Била нам је част да присуствујемо свечаном обележавању дана општине Жагубица, као и да примимо захвалницу за допринос развоју општине кроз пројекте који су реализовани уз подршку ЕУ у Србији и Министарство за европске интеграције током трајања ЕU PRO  програма од 2018-2021. Међу нашим заједничким резултатима посебно је важан Пројекат реконструкције система грејања и вентилације у Дому здравља који сада пружа унапређене здравствене услуге пацијентима и има боље услове за рад за запослене.”

Ана Недељковић Беља, национална менаџерка програма SWISS PRO, у име тима програма, упутила је телеграм поводом Дана општине Жагубица и изразила захвалност oпштини Жагубица на препознавању доприноса програма SWISS PRO развоју општине:

“Посвећеност руководства и запослених из oпштине Жагубица била је од кључног значаја у спровођењу активности које је подржао наш програм, а остварени резултати представљају наш заједнички успех. Надам се да ћемо ускоро имати прилику да посетимо Вашу општину, осврнемо се заједно на резултате досадашње сарадње и поразговарамо о могућностима за даљу подршку.”