Штампа

Министар Новица Тончев у посети општини Жагубица

Новица Тончев, министар у Влади Србије, ангажован на унапређењу развоја недовољно развијених општина у Србији, посетио је 19. новембра општину Жагубица.

Дочек је приређен у Крупаји, на новоизграђеном спортском терену поред школе,а министра је срдашно дочекало уже руководство општине Жагубица, предвођено председником општине Сафетом Павловићем. Дочеку су, поред првог човека општине Жагубица Сафета Павловића, присуствовали и заменик председника општине Предраг Ивковић, заменик председника СО Миле Перић, помоћник председника општине Душан Милосављевић, директори јавних предузећа и установа, као и мештани села Крупаја и околних насеља.

Изражавајући неизмерну захвалност Влади Србије, министарствима на помоћи и министру Тончеву на посети, председник општине Сафет Павловић, упутио је поздравни говор у име мештана Крупаје, али и свих грађана општине.

Да на млађима свет остаје, потврдио је и министар Тончев у обраћању, а најмлађим становницима Крупаје поклонио је нове спортске реквизите.  

Са циљем да и мештани недовољно развијених општина у Србији, као што је и Жагубица,  живе боље, Влада Србије и министарсво које ради на унапређењу развоја недовољно развијених општина, помагаће и даље на свим пољима. С тога ће сардња у наредном периоду бити још боља и квалитетнија, како би се сва села и мање општине развијале подједнако на добробит и радост свих грађана, а посебно деце и омладине.