• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Почело асфалтирање регионалног пута Петровац - Жагубица

 Asfaltiranje regionalnog puta Petrovac Zagubica 1 deoУ четвртак, 30. марта почели су радови на уређењу и асфалтирању регионалног пута Пожаревац-Бор, на деоници Жагубица - Петровац, из Крепољина ка Жагубици. Ово је прва етапа радова, а потом ће уследити асфалтирање дела пута Крепољин-Петровац. Почетак радова обишао је председник општине Жагубица Сафет Павловић.

Председник општине је захвалио премијеру Александру Вучићу и комплетној влади Републике Србије за уложена средства за реконструкцију овог пута. Такође је обавестио мештане општине Жагубица да оно што је премијер обећао доласком у насеља Сиге и Милановац прошле године, сада почиње и да се остварује. Целокупна дужина пута до Жагубице биће пресвучена новим квалитетним асфалтом.

Такође, председник Павловић је најавио даљу реконструкцију регионалних путних праваца у току наредних година: правац Жагубица – Лазница - Мајданпек и Крепољин – Сиге – Милановац - Крупаја, према Деспотовцу.

Извођач тренутних радова је предузеће за путеве Штрабаг.

Окончањем радова, житељи овог дела Србије, по први пут ће путовати квалитетним путем, којим  ће бити отворени и бројни други путеви за инвестиције и улагања у овај део Србије.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=ng_Hbp91J0Q{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB