Штампа

Хомољскa Саксофонијада одржаће се 19. јула у Сувом Долу

 Najava za Homoljsku Saksofonijadu 2017Мештани Сувог Дола и ове године по традицији биће домаћини Хомољске саксофонијаде коју организују Туристичка организација општине Жагубица и Месна заједница “Полет” Суви До, уз свесрдну подршку локалне самоуправе. Најављујући манифестацију,  вршилац дужности директора Туристичке организације општине Жагубица  Владан Лазић, истакао је да је одзив такмичара за предстојећи догађај веома добар:

 

„Ове године, 19.јула,у среду, одржаће се трећа Манифестација „Хомољска саксофонијада“ на Суводолском Врелу у насељу Суви До и драго ми је што постаје традиционална. Сећање на легенду-саксофонисту Јована Станојевића, даје нам мотив да сваке године лепше и боље организујемо и обогатимо манифестацију у чему и успевамо судећи по позитивним реакцијама посетилаца. Изузетна ми је част да најавим да ће наступити врсни свирачи на древном инструменту саксофону у такмичарском делу  и породица Јанојлић, познатија као „Зекутори“ у ревијалном делу. Позивам мештане општине Жагубица и шире, да дођу и уживају у програму,“ рекао је Лазић.

Заинтересовани  се могу пријавити до 18. Јула, лично у просторијама Туристичке организације у Жагубици  или на број:  012/76-43-657.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=4QlFE9EBAEA{/videobox}