• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Опремљен простор за децу предшколског узраста у селу Сиге

 Opremljen prostor za decu predskolskog uzrasta u naselju SigeПоред услуге “Бесплатан вртић“ за сву децу која бораве у Предшколској Установи „Полетарац“ Жагубица, локална самоуправа, улаже и у опремање простора за најмлађе по насељима па је тако адаптиран и простор за боравак деце у селу Сиге.

Директор Предшколске установе Вања Милутиновић, истакла је значај групе у  поменутом насељу и нагласила да је радна  2017 – 2018 година у вртићу „Полетарац“, почела веома успешно и биће као и до сада обогаћена различитим активностима.

Васпитачица вртића „Полетарац“ Марина Илић,  нагласила је  да адаптација простора за децу у селу Сиге има немерљив значај:

„У групи је девет детета који се још увек адаптирају. Захваљујем локалниој самоуправи и Управи Вртића, што су створили услове да се у селу оформи група за децу, где може да се реализује васпитно -образовни рад“.

У оквиру васпитно – образовног рада у Предшколској установи „Полетарц“, свакако су и активности везане за дечију недељу, која ће традиционално почети Јесењим карневалом у понедељак, 2. октобра, те је директор Установе Вања Милутиновић, позвала и родитеље да се костимирају у стилу јесени и у карневалу учествују заједно са децом. 

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=qgyZBGvDYhQ{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB