• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Година jубилеја Aпотекарске установе Пожаревац

 Godina jubileja Apoteke u ZagubiciЈедна од најуспешнијих установа у Браничевском окугу, а може се рећи и на целој територији Србиjе, Aпотекарска установа Пожаревац, пригодним активностима ових дана обележава 160 година од отварања прве апотеке у граду Пожаревцу и 55 година континуираног рада апотеке Пожаревац која је у државном власништву.

Осврнувси се на монографију,  достојну реномеа овакве Установе, чије је представљање уприличено 30. Октобра, Небојша Јорговановић, специјалиста, магистар фармације и директор установе,исказао је импресије о обележавању значајног догађаја и најавио активности поводом обележавања јубилеја.   

Јорговановић је том приликиом истакао да потреба за сталним напретком како би увек била корак испред осталих, уз искрену посвећеност свих запослених том циљу и непресталним усавршавањем стручног кадра и услуге у апотекама представљају покретач раста и развоја апотеке Пожаревац а запослени свакодневно пред собом имају озбиљан задатак који условљава висок степен одговорности што у раду представља посебан изазов.  

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=k1iQSoEwrFM{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB