• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Рад службе локалне пореске администрације

 Sluzba za lokalnu poresku administracijuСлужба локалне пореске администрације у Oпштинској управи Жагубица, при одељењу за финансије и буџет почела је са радом 2009. године, а бави се администрацијом локалних Јавних прихода, пореза на имовину физичких и правних лица, локалних комуналних такси и накнада за заштиту и унапређење животне средине.

О раду у протеклој години измиреним и неизмиреним дуговањима обвезника говорила је Љиљана Николић, шеф службе локалне пореске администрације, где је истакла да порески обвезници у што краћем року измире своја дуговања.

Просечна цена непокретности по квадратном метру по зонама на основу које се врши утврђивање пореза на имовину за 2018. годину, утврђена је Одлуком Општинског већа новембра месеца прошле године и остаје иста као и 2017. године:

„Износ на решењу је исти, а повећања пореза током ове године неће бити. Рок за уплату прве рате пореза на имовину је 15. фебруар, а износ прве рате је исти као и износ последње рате за 2017. годину. Рок за подношење пореских пријава је 31. март“, истакла је Љиљана Николић.

Како не би дошло до евентуалних проблема приликом издавања и добијања потврда и уверења потребних за остваривање права на кредит, субвенције у пољопривреди , повраћај ПДВ –а и остала права, порески обвезници своја задужења могу проверити сваког радног дана од 7 - 15 сати у канцеларији број 19 у згради Општинске управе.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=hGxXyP_TDCQ{/videobox} 


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB