• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Зимска служба општине Жагубица ради пуним капацитетом

-Porohodni putevi u ZagubiciЗимска служба општине Жагубица ради пуним капацитетом како би сви путни правци били отворени за саобраћај.

Снежне падавине нису изненадиле путаре, те се саобраћај за сада, по речима директора Дирекције за изградњу и развој oпштине Жагубица Милана Симића, обавља несметано на целој територији општине:

“Екипе Јавно – Комуналног предузећа „Белосавац“ су на терену од јуче. Сви путни правци су проходни, а како би радници што боље обавили посао позивају се грађани да не паркирају возила на местима која за то нису предвиђена, јер би надлежним службама отежали посао. Соли и ризле има довољно, а екипе Комуналног предузећа Жагубица, наставиће са одржавањем, тачније чишћењем путева и улица по приоритетима, тако да грађани немају разлога за бригу“, рекао је Симић.

По речима директора Дирекције за изградњу и развој општине Жагубица, возачи су такође у обавези да брзину кретања возила прилагоде условима на путу, што је и најважније, како би се избегле незгоде, а грађани су, према одлуци о комуналним делатностима, дужни да очисте снег испред дворишта, пословног простора и локала. Уколико за исто буде потребна механизација расположиви су бројеви телефона: 063 10 39 775 и 062 80 98 367.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=ck178odsmsA{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB