Штампа

Компанија Аса наградила најредовнијег платишу својих услуга

-Nagrada najboljem platisi - ASA Компанија “Аса Еко” Д.О.О Београд, која се бави прикупљањем и одлагањем комуналног отпада,  по први пут је од како послује на територији општине Жагубица наградила најредовнијег платишу својих услуга, а награду је у присуству менаџера компаније Ане Бабић, доделио председик општине Жагубица Сафет Павловић.

На подручју општине Жагубица има укупно 3361 корисник услуга којима компанија АСА издаје рачун, а ове године је било преко 1400 корисника који су редовно измирили своје обавезе и чији је салдо био нула на крају 2015. Године,навела је приликом доделе награде Бабићева.

„Имамо традицију даривања  у свим општинама где иначе послујемо, а укупно их је девет на територији Републике Србије. За редовне платише обезбеђујемо месечне награде, то су мали кућни апарати, а на крају сваке године, тачније,почетком године за претходу додељујемо и годишњу награду, а ове године то је машина за веш. Срећни добитник за 2015. је Бане Траиловић из Осанице”, рекла је Ана Бабић.

Основни мотив Компаније “АСА Еко2“ Д.О.О Београд је да се уручивањем робних награда стимулишу корисници који немају дуговања и истовремено подстакну остали да редовно измирују рачуне, а пуну подршку у наведеном свакако пружа и локално руководство општине Жагубица.

Критеријум за добијање награде је редовно плаћање  и уплата рачуна у предвиђеномроку. Сви корисници који редовно измирују своје обавезе према компанији АСА могу постати срећни добитници,а извлачење се обавља методом случајног избора испред комисије која доноси коначну одлуку.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=P6W_JEo4cnA{/videobox}