• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

XVII седница Скупштине општине Жагубица одржана 23.04.2018.

Održana 17 Sednica SO ŽagubicaОдборници Скупштине општине Жагубица заседали су у понедељак 13. априла и при том усвојили веома битне Предлоге решења и Одлука.

Седници је присуствало 20 одборника, а сам ток образложила је Оливера Пауљескић, председник Скупштине:

„Најбитније тачке Дневног реда биле су Усвајање Одлуке оперативног плана за одбрану од поплава за воде другог реда на територији општине Жагубица за 2018. годину и Одлука о покретању поступка утврђивања јавног интереса за експропријацију, а реч је о градско - грађевинском земљишту у Жагубици у власништву ДДО „Арива Литас“, где би корисник била општина Жагубица. Такође је усвојена и Одлука о бесплатном превозу путника на територији општине Жагубица. Оставка директора Јавног предузећа за планирање и управљање пројектима општине Жагубица, поднета на лични захтев, је такође одобрена од стране одборника, а функцију вд директора овог педузећа до даљњег обављаће Јовча Миловановић, из Жагубице“, рекла је Оливере Пауљескић.

На XVII Седници Скупштине општине усвојен је и извештај о раду Јавног предузећа за планирање и управљање пројектима општине Жагубица за 2017. годину и дата сагласност на Правилник о организацији и систематизацији послова у Центру за Социјални рад за општине Петровац на Млави и Жагубица.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=4paLHgchwyI{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB