• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Радови на путу "Пек" у Селишту

 radovi na putu PEK u SelištuРадови на уређењу атарских и брдских путевима у општини Жагубица настављају се пуним интензитетом, тако да ће, једну уређену деоницу брдског пута у најскорије време имати и мештани насеља Селиште.

Обилазећи терен, Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица, изразио је задовољство виђеним и посебно истакао да сходно предизборним обећањима локално руководство успева да реализује све планирано и да тако удовољи жељи грађана, што је и најважније.

Борис Гочић, повереник Месне заједнице Селиште, истакао је, да се радови изводе на путу „Пек“ на делу од насеља Селиште према тзв. месту „Купинова главица“, на чему је посебно захвалан локалном руководству из разлога што се труде да у оквиру могућности, изађу у сусрет свима који се обрате за помоћ.

Како би поменути брдско – планински пут у атару насеља Селиште, био комплетно уређен, након започетих послова, преостају још и послови на изради пропуста и такође чишћење шибља и грања, на местима где то није одрађено.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=lqdEHJno2AM{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB