Штампа

Успешно завршен турнир у стоном тенису за жене у Крепољину

 Turnir u stonom tenisu za zene u KrepoljinuТурнирски део такмичења 2. Лиге за жене у оквиру Стонотениског савеза Ниш, одржан је протеклог викенда у Крепољину. 

Екипа ‘’Рудар’’ из Крепољина надметала се са две екипе из Ниша и екипом ‘’Рудар’’ из Костолца.

‘’Не очекујем ништа спектакуларно од овог турнира.Ово је ипак спорт и само желим да девојке одиграју опуштено и добро, јер само тако резултати не могу да изостану. Ово такмичење за клуб из Крепољина изузетно је битно, јер сам састав лиге говори да смо ми једино село које учествује, а то објашњава чињенициом да се ‘’рад увек, на крају, исплати’’, истакао је Жељко Милојковић, председник клуба „Рудар“ из Крепољина. 

Организатор такмичења, Стонотениски клуб “’Рудар’’, постојао је и пре 30 година, реактивиран је од 2010. и броји око 20 чланова, углавном из Крепољина. Мушка екипа је у квалитетној лиги регионалног Стонотениског  савеза Ниш, а у оквиру клуба функционису све категорије такмичара – од  млађих кадета до сениора.

Сви заинтересовани родитељи који желе да се и њихова деца од малих ногу определе за правилан и активан начин живота, а уз то одаберу као свој омиљени спорт стони тенис, могу да се пријаве сваког радног дана у просторије клуба у Крепољину или позову господина Милојковића, председника клуба, путем броја 069 30 888 32.

У оквиру овог турнира гостовале су екипе: Лужница, Бабушница, Медијана, Славујац и Железничар из Ниша, Рудар, Костолац и Гоч, Врњачка бања. Покровитељи такмичења су општина Жагубица и МЗ ‘’Горњак’’ из Крепољина.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=wANsX6tMk8k{/videobox}