• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Oдржана 23. седница Општинског већа општине Жагубица

 Sednica Opstinskog veca ZagubicaСедница Општинског већа општине Жагубица одржана 21. Октобра, садржала је 38 тачака. Чланови већа разматрали су и дали сгласност на одлуке значајне за ефикасно функционисање локалне самоуправе те су тако усвојили:

Предлог решења о именовању комисије која ће усклађивати рад инспекцијске службе, Предлог одлике о утврђивању просечне цене квадратног метра непокретности по зонама за утврђивање пореза на имовину на територији општине Жагубица за 2017. годину, Предлог решења о именовању комисије за доделу стипендија ученицима и студентима, захтев Основне школе „Моша Пијаде“ Жагубица за бесплатну кухињу за треће дете, захтев ПУ „Полетарац“ Жагубица за давање сагласности за промену времена боравка деце на целодневном боравку у установи, захтев ПУ „Полетарац“ за давање сагласности на утврђивање економске цене по детету за 2016. годину и захтев Полицијске станице Жагубица за адаптацију просторије.

Чланови Општинског већа дали су и сагласност на одлуку Управног одбора Дома здравља Жагубица за издавање просторија у закуп, Предлог листе за суфинансирање у области спорта и разматрали захтеве грађана за финансијску помоћ, од којих је већина упућена Центру за Социјални рад и другим релевантним институцијама у циљу решавања проблема.

Седницом којој су присуствовали начелник Општинске управе Смедеревка Буцкић, начелници и стручни сарадници ресорних одељења и секретар Скупштине општинске Жагубица Томислав Милојевић, као и директори образовних установа, председавао је Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица.  

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=YFcdenIgXhk{/videobox}

 


© 2022 Општина Жагубица
design by XB