• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Заврен Регионални шаховски турнир у Жагубици

 Zavrsen regionalni turnir u sahu u ZagubiciШаховски турнир, регионалног карактера последњи у 2016. години, одржан је у Жагубици 30. октобра. Турнир је окупио 18 врхунских играча из општине Жагубица, из Шаховског клуба „Врело“ и играче из Браничевског округа.

Осврнувши се на резултате остварене у протеклом периоду,председник Шаховског клуба „Врело“ Жагубица Зоран Керић,истакао је да је жагубички клуб шахиста успешно завршио такмичење у Српској лиги, где је од 12 екипа групе „Исток“ остварио девето место и тако показао да се може такмичити у рангу са најбољим шахистима Србије.

Председник Шаховског клуба „Врело“ Зоран Керић, турнир је оценио позитивно и рекао да ће се  даље активности заснивати првенствено на усавршавњу младих.

Такође је захвалио локалном руководству општине Жагубица на челу са председником Сафетом Павловићем на несебичној подршци током протекле сезоне, као и приватним предузетницима са надом за даљом успешном сарадњом.

Прво место на шаховском турниру одржаном у Жагубици 30. октобра, oсвојио је Зоран Дешић из Петровца, друго Драган Њагуљевић, такође из Петровца, док је трећи био Илија Аврамовић из  Жагубице.  

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=d-jY5xEfj94{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB