Штампа

О.Ш. „Јован Шербановић“ у Крепољину прославила 168. рођендан

 Škola u Krepoljinu obeležila 168 godinaУ среду, 09. маја, Основна школа „ Јован Шербановић“ Крепољин, прославила је рођендан.

Свечаном Академијом започета је церемонија прославе, а програм су припремили ученици истоимене школе. Бројни гости увеличали су скуп, а директор школе Горан Милинковић, изразио је велико задовољство што су основци крепољинске школе заједно са својим наставницима и деца из Предшколске установе „Полетарац“ са васпитачима, успела да анимирају публику и приуште им леп ужитак.  

Милинковић је, након свечане Академије, такође истакао да се особље школе и ученици, заједно са родитељима, који им свесрдно помажу у организацији бројних активности, труде да се установа осавремени и оствари јасну мисију и визију за будућност. Подршка ученицима и употреба различитих наставних метода и средстава ради побољшања квалитета наставе је најбитнија, а све у складу са слоганом „Школа у ритму дечијег срца“.  

Уважени гости, ученици Основне школе „Браћа Новаков“,издвојеног одељења из Деспотова, општина Бачка Паланка, имали су прилике да присутвују и часовима у школи „Јован Шербановић“ те су се на часу историје упознали са историјатом школе, а такође и са мотивом очувања традиције и културе.

Као пример добре праксе, продубљивања сарадње и добрих односа које школа „Јован Шербановић“ има са осталим школским установама, по завршетку свечане академије одиграна је и пријатељска фудбалска утакмица ученика Основне школе „Браћа Новаков“ из Силбаша и домаћина основаца школе „Јован Шербановић“ из Крепољина.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=c-KW6PbgS5w{/videobox}