• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Караван запошљавања у Осаници

 Karavan zaposljavanja odrzan u OsaniciНационална служба за запошљавање филијала Пожаревац наставља спровођење активности нове мере запошљавања која се тиче помоћи незапосленима, а обухваћена је “Караванима запошљавања“.

Караван је намењен руралним подручјима и има за циљ да незапослене у неразвијеним општинама укључи у програм услуга које пружа Национална служба за запошљавање.

За реализацију пројекта “Помоћ теже запошљивим групама” који финансира Европска унија из програма ИПА – 2012, опредељена су средства у вредности од 6,5 милиона евра, која ће бити искоришћена у сврху  приближавања мера активне политике запошљавања лицима на евиденцији и ван ње, и умногоме ће допринети повећању делотоворности политике запошљавања према угроженим групама.

Каравани за запошљавање само су једна од мера којима Национална слузба за запошљавање кроз пројекат Европске уније за помоћ теже запошљивим групама пружа подршку незапосленима,а предуслов за спровођење ове услуге је добра сарадње филијале Националне службе са  социјалним партнерима и  локалним самоуправама.

Даље активности “Каравана запошљавања” у оквиру пројекта  “Помоћ теже запошљивим групама” финансираног  из прогама ЕУ – ИПА 2012, спроводиће се  складу са предвиђеним обухватом лица одређеном динамиком. 

 

 

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=Fo8fqDjJaZw{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB