• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Основна школа у Жагубици обележила Дан Установе – 182. рођендан

 Dan OŠ Moše PijadeПригодним Културно – уметничким програмом који је започео интонирањем химне “Боже правде“, образовна Установа “Моша Пијаде” обележила је Дан Установе.

Свечаности су присуствовали ученици, родитељи, особље школе, директори школа са подручја жагубичке општине, просветни инспектор и представници локаног руководства, а добродошлицу је свима пожелела Сунчица Јовић, директор школе, која се у поздравном говору посебно осврнула на успехе које су ученици школе заједно са наставницима постигли на такмичењима.

За новчане награде које су добили ученици и наставници на самој свечаности, поводом прославе 182. рођендана, побринула се локална самоуправа општине Жагубица и тако дала још један мотив ученицима да буду још бољи и да са наставницима вредно и марљиво раде.

Запажени резултати на такмичењима само су доказ да и ученици школе у Жагубици као и у осталим насељима жагубичке општине вредно раде и свакодневно усавршавају своја знања. Новчане награде које су добили за њих су велики успех а за руководство школе и локалну самоуправу само још један мотив више да их подрже.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=GPGOVOEopOQ{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB