• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

XVIII Седница Скупштине општине Жагубица

 18 Sednica SO Žagubica 2018Предлог Одлуке о завршном рачуну буџета општине Жагубица за 2017. годину, Предлог Одлуке о измени Одлуке о месним заједницама на територији општине Жагубица и Предлог Одлуке о именовању повереника Месних заједница на територији општине, само су неке од једногласно усвојених тачака Дневног реда XVIII седнице Скупштине општине Жагубица одржане у понедељак, 11. jуна, уз присуство 20. одборника.

Прву тачку скупштинског заседања образложио је Влада Тодоровић, руководилац одељења за финансије и буџет општине Жагубица, док је Предлог Одлуке о именовању повереника Месних заједница на територији општине образложио Предраг Ивковић, заменик председник општине Жагубица.

На седници су усвојени и Извештаји о припремљености система одбране од града на територији радарског центра ''Петровац'' за овогодишњу сезону, Извештај о пословању Јавно – комуналног предузећа ’’Белосавац’’ и Извештај о раду Црвеног крста Жагубица за 2017. годину о коме је говорио је Дејан Николић, директор ове организације, искористивши прилику да мештане општине упозна са новинама у организацијском погледу када је добровољно давање крви у питању.

Ефикасност у раду обележила је и друго скупштинско заседање у 2018. години, којим је председавала Оливера Пауљескић, председникСкупштине општине. Седници је осим одборника и заменика председника општине, присуствовала и Смедеревка Буцкић, начелник Општинске управе са сарадницима.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=1L4Z0z253Po{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB