• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Мештани Крепољина добили Дом културе

-Renovirani Dom kulture u Krepoljinu 2015После низа година, грађанима Крепољина предат је на коришћење Дом културе који је у потпуности реконстуисан и адаптиран средствима локалне самоуправе.

Врпцу су пресекли народни посланик у Скупштини Републике Србије Оливера Пауљескић и председник Месне заједнице „Горњак“ Крепољин Предраг Ивковић, у присуству председника општине Жагубица Сафета Павловића, најближих сарадника и бројних мештана.

Комплетно обновљено старо здање Дома у Крепољину, некада јединог места за окупљање житеља овог насеља, стављено је у функцију, а имаће вишеструку намену јер ће у њему активности спроводити Удружење „Инвалиди Хомоља“, Ловачка секција, Фудбалски клуб „Рудар“ и Културно уметничко друштво „Младост“ из Крепољина, којима су додељене просторије.

У знак захвалности кратак програм приредили су чланови КУД-а „Младост“ , а присутне је у свом обраћању поздравио председник општине Сафет Павловић, и свим грађанима честитао Дан општине, а такође им је пожелео срећне предстојеће активности у реновираном Дому културе, као и да још дуго година у заједништву са локалном самоуправом граде и учествују у побољшању животног стандарда у својој општини.

У адаптацију објекта уложено је доста, како новца, тако и труда и рада, почев од зидова, подова, изолације, расвете и свега што је било потребно како би зграда служила намени. С обзиром на наведено, локално руководство изражава наду да ће се просторије чувати и ваљано користити.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=MR0tc96CNCM{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB