• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Најава догађаја поводом Дана општине ЖагубицаopstinaДан општине Жагубица, 25. септембар, свечано ће бити обележен у Жагубици различитим садржајима.На састанку са председником општине Жагубица Сафетом Павловићем и председником Скупштине Небојшом Илићем, оформљен је радни тим задужен за активности  које ће бити реализоване тог дана.

Сачињен је програм који ће садржати свечану седницу са почетком у 12 сати у сали Дома културе на којој ће бити приказан извештај председника Општине, у виду филма, о раду и резултатима локалне самоуправе, у протеклој години. Уследиће додела признања и одликовања појединцима и институцијама  за остварене резултате, реализацију и сарадњу у протеклом периоду, краћи културно-уметнички програм, и коктел у холу Дома културе за све присутне. На Дан општине свечано ће бити пуштена у рад сувенирница Туристичке организације општине Жагубица.

Општину Жагубица тога дана посетиће многобројни гости из Републичких органа и институција, предузећа, директори Јавних предузећа и установа,  пријатељи из братских општина Бања Херкулана из Румуније и Пјотрков Трибуналски из Пољске, председници и представници општина и градова из региона.

Радиша Милошевић, члан радног тима, позвао је  све заинтересоване грађане да присуствују свечаности поводом обележавања Дана општине Жагубица.

{videobox}http://www.youtube.com/watch?v=QTjFsCIN4ug&feature=youtu.be{/videobox} 


© 2022 Општина Жагубица
design by XB