• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Настављају се радови у Крупаји

1Krupaja dobila javni toalet Комплетно сређена зграда Дома културе у селу Крупаја која обухвата и пратеће просторије за различите потребе мештана, веома добро дефинише улагање локалног руководства у инфрастуктуру општине Жагубица.

Сређује се и реконструише oно што је у интересу житеља општине, а све радове обилази председник општине Жагубица Сафет Павловић.

Поводом завршнице још једног посла у Крупаји, председник је истакао да је ово насеље специфично по томе што је у периоду до 2012. године добијало безначајна средства из буџета општине Жагубица, што се значајно променило у протеклих скоро четири година.

Према његовим речима, ово насеље полако, али сигурно напредује.

"Уређен је и реновиран комплетан Дом културе, асфалтирано је неколико улица... поред тога, редовно се вршило крпљење рупа и редовно се одржавали атарски путеви, што ће се и у наредном периоду наставити. По први пут је ово насеље добило и јавни тоалет. Могу да обећам грађанима Крупаје да ће врло брзо бити решено и водоснабдевање", нагласио је председник општине Жагубица Сафет Павловић.

Топлица Стојановић, члан Савета месне заједнице Крупаја, навео је да се залагање локалне самоуправе за уређење села исплатило, јер су, како каже, уложени велики напори да центар насеља добоје нови изглед, какав и доликује. Посебно наглашава да су са циљем бољег живота испуњени скоро сви захтеви мештана.

С обзиром да је грађевинска сезона у пуном јеку у општини Жагубица, мештане очекују радови на свим пољима, а село Крупаја до краја године биће још уређеније.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=jMLORVhDPwA{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB