• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Настављени радови на парохијском дому у Крепољину и најављени предстојећи радови

-Radovi na parohijskom domu u Krepoljinu Бројни радови се у општини Жагубица изводе уз пуну финансијску и моралну подршку локалног руководства, а напори и залагање које свакодневно самоуправа жагубичке општине улаже по селима видљиви су на сваком кораку.

Председник општине Сафет Павловић, са сарадницима редовно обилази терене, у циљу да посао буде одрађен како ваља, па је тако, заједно са председником Mесне заједнице „Горњак“ био и на градилишту у Крепољину, где се увелико ради на изградњи парохијског дома.

„Радови који су пре пар година започети на парохиском дому у Крепољину, ми смо сада наставили и тако спречили његово пропадање. Грађанима Крепољина могу обећати да ће до краја грађевинске сезоне ово велелепно издање добити кров, а већ на пролеће наставићемо са уређењем целокупног дома“, истакао је председник општине Жагубица Сафет Павловић.

На парохијском дому урађена је плоча, а до стављања у функцију овог објекта предстоји доста активног рада, рекао је председник месне заједнице Крепољин и том приликом најавио радове који још предстоје у овом насељу:

„Ових дана расписујемо јавну набавку за дечије игралиште и за комплетно партерно уређење простора где је зграда месне заједнице, зграда полиције... око поште и у продужетку игралишта које сада постоји. Направићемо једно лепо дечије игралиште са клупама, тобоганом, са расветом, са рампом за колица и свом припадајућом опремом која је потребна. Такође, ових дана очекујемо асфалтирање улица у насељу. Атарски путеви се већ увелико раде, а ових дана треба да се почне и са атарским путевима (3 километара), који се финансирају преко Министарства пољопривреде, а заједно са локалном самоуправом. Следеће грађевинске сезоне, тамо негде фебруар или март, у зависности од временских услова, предстоји комплетна реконструкција улице у центру Крепољина, од безинске пумпе до основне школе, са израдом фекалне и кишне канализације, затим тротоара, бехатон плоче итд. Тиме ћемо заштитити децу која иду до школе, као и остале пешаке, а уједно ћемо добити једну лепу улицу која ће дати нови изглед насељу Крепољин“, навео је председник Месне заједнице „Горњак“ Крепољин Предраг Ивковић.

По речима Предрага Ивковића, Крепољин је коначно ушао у ред насеља где се ради и гради, што је веома корисно и више него добро за све житеље, а сунчани дани у другој половини октобра биће искоришћени како би се све планирано завршило у року.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=-XeaaWYtsT0{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB