• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Одржана Ускршња туцијaда

Tucijada Zagubica 2015Васкршња туцијада одржана је по трећи пут у Жагубици. И ове године манифестација је била веома посећена, а такође се одазвао и велики број такмичара, како деце тако и одраслих.

Долазак његовог Преосвештенства, Владике Браничевског Игњатија Мидића, увеличао је радостан догађај - „Туцијада 2015“, који је започео освештењем реновираног парохијског дома у Жагубици, а затим и свечаном литургијом. Поред мноштва верника, служба је пропраћена и од стране Сафета Павловића, председника општине Жагубица са сарадницима.

Богат програм, који је отворила Оливера Пауљескић, посланик у Народној скупштини, садржај је овогодишње туцијаде где су учешће узели: Удружења жена из Жагубице и Лазнице, Ненад Дервишевић из Лазнице, као и Основна школа из Крепољина. Главни организатор манифестацие је уз подршку локалног руководства, Туристичка организација општине Жагубица.

Награде су заслужено добили у категорији за најјаче ускршње јаје:  за прво место Стефан Рајковић, за друго Матеја Лазић, а за треће Стефан Јоргонић из Осанице, док је најлепше  украшено ускршње јаје имала Драгана Милосављевић из Жагубице. Награде су обезбедили спонзори и то: за треће место СТР „Алекс“ Жагубица, за друго предузеће „Дарком“ Жагубица, а за прво Рекреативно – угоститељски центар „Млавске Терме“ Ждрело.

Награду победнику за најлепше украшено ускршње јаје даривала је Туристичка организација општине Жагубица.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=2T7S8lw-VAY{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB