• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Олимпијске сеоске игре - Јагодина 2012

 

Ову значајну спортску манифестацију у организацији Савеза за рекреативни спорт Србије, у име домаћина отворио је Животије Јовановић, директор дирекције електропривреде Србије у Београду и одборник у СО Јагодина, а спортистима, пуно среће, успеха и фер-плеј борбу пожелео је Милутин Николић, секретар савеза за рекреативни спорт републике Србије.

На ОСИС-у су учествовали такмичари из 15 општина Србије, међу којима и такмичари из општине Жагубица. На спортској манифестацији учествовало је 950 такмичара. Надметали су се у 11 портских дисциплина: баскет, мали фудбал, одбојка, рукомет, крос, вишебој, стони тенис, стрељаштво, шах, пикадо и конопац.

Такмичари Општине Жагубица наступили су у 8 дисциплина са 9 мушких и 3 женске екипе и укупно 52 такмичара. Најзначајнији резултат у конкуранцији од 5 екипа постигле су такмичарке из МЗ ,,Горњак” Крепољин у дисциплини стони тенис, освојивши друго место, а стонотенисери из Крепољина, у конкуренцији од 15 екипа, бранећи боје општине Жагубица заузели су 4. место.

Сава такмичења протекла су у фер и коректној борби.

{gallery}osis{/gallery}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB