• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Омладина Јошанице добила нову просторију

Otvorena prostorija za mlade u JosaniciЛокална самоуправа општине Жагубица уредила је простор који ће користити омладина села Јошаница и тако удовољила захтевима младих у Месној заједници „Будућност“. Просторију која се налази у склопу Дома културе користиће популација младих за организацију и реализацију разноврсних активности. Лепо уређен ентеријер опремљен је основним потребштинама кухињом и тоалетом као и новим намештајем и телевизором. Отварању је присуствовао Сафет Павловић, председник општине Жагубица са најближим сарадницима, председник месне заједнице из Јошанице Жељко Цојкић, као и већина омладине која ће просторију и користити.

С обзиром да у поменутом насељу до сада није постојала просторија у којој ће се окупљати млади нараштаји присутни су са председником општине Жагубица и представницима локалне управе поделили и позитивне утиске и ведро расположење.

Жељко Цојкић, председник Месне заједнице села Јошаница поручио је младима да чувају простор који им је дат на коришћење и захвалио руководству општине Жагубица што су истпунили захтев Савета Mесне заједнице „Будућност“ који је проистекао на иницијативу сеоске омладине.

Председник општине Жагубица Сафет Павловић, обећао је омладини да ће за неколико дана добити и бежични интернет који тренутно недостаје како би просторије биле функционалније, тако да ће сви услови бити испуњени, а остаје само да се просторије лепо чувају и уредно одржавају како би дуже биле у употреби и служиле на свеопште задовољство.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=zA_0lyjABD0{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB