• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Основна школа Лазница - Настава у новим учионицама

ucionice u LazniciРуководство општине Жагубица на челу са новим председником Сафетом Павловићем обишло је објекат основне школе "Јован Шербановић" у Лазници где су завршени радови на уређењу. Реконструисан је хол и пет учионица спратног дела објекта.

Директор школе, Станиша Зрнкаревић истакао је да основна школа "Јован Шербановић" у Лазници има 9 учионица, од којих је 8 предвиђено за одвијање класичне наставе док је једна учионица опремљена за наставу из информатике.

 Школа има 125 основаца и једну групу предшколаца у којој се предходна два месеца,због извођења радова, настава одвијала у две смене.

Према речима заменика председника општине Љубише Јовкића,  локална самоуправа поклања велику пажњу унапређењу услова у образовању. Буџетом општине за 2013. годину планирана су средстава за унапређење услова и квалитетнији рад свих образовних установа у општини Жагубица. Стварање услова за бољи рад просветних радника од великог је значаја за спровођење плана и програма наставе.

Извођач радова било је Јавно комунално предузеће "Белосавац" Жагубица, док је  радове на уређењу ове школе финансирала  компанија - "Avala resources"д.о.о Београд.

У знак захвалности за досадашњу сарадњу председник општине Жагубица, Сафет Павловић, уручио је уметничку слику представнику компаније "Avala resources".

Своје задовољство просторијама исказали су и ученици који истичу да ће уз њихово веће ангажовање у новим просторија бити и боље оцене.

{videobox}http://www.youtube.com/watch?v=YJJT9xlhffU&feature=youtu.be{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB