• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Почиње нова радна сезона ЈП Дирекције за изградњу и развој

aktivnosti JP Direkcije za izgradnju i razvoj opsine ZagubicaУ складу са програмом рада, финансијским планом и планом Јавних набавки Јавног предузећа Дирекције за изградњу и развој општине Жагубица за 2014. годину ово предузеће тренутно обавља активности  на изради пројектне документације за предстојећу грађевинску сезону. По речима директора, Владана Мошића, најјактуелнији сада је тендер који се спроводи у оквиру квалификационог поступка  за извођење радова на атарским путевима:

"Општина Жагубица очекује успешну сарадњу са Министарством пољопривреде, те се надамо  да ће нам определити одређена значајна средства за израду атарских путева. Управо спроводимо поступак израде пројектне документације и јавну набавку за најповољнијег извођача радова. Актуелна је такође и пројектна документација за асфалтирање одређених путева и улица у насељима, а вредност тих радова биће око 15 милиона динара. У складу са временским условима, завршетак радова на крпљењу ударних рупа очекује се крајем маја месеца. У завршној смо фази израде пројектне документације за сигнализацију за сва насеља на територији општине. Завршена је и пројектна документација и врло брзо ће почети избор за најповољнијег понуђача за извођење радова на доградњи водовода у Селишту, а процењена вредност је око 7 милиона динара и радови ће се изводити према планираној динамици и обиму у току јула и августа месеца. Такође, у склопу припрема за претежно асфалтне радове на поправци и асфалтирању улица у насељима, упоредно радимо и фекалну и кишну канализацију. Практично смо већину насеља завршили, остала нам је још једна улица у Лазници, коју ћемо завршити пре асфалтирања. Оно што бих издвојио јесте, да наше предузеће даје несебичну помоћ и другим корисницима буџета наше општине као што су школе, разна удружења...", истакао је директор Дирекције за изградњу и развој Владан Мошић.

Најзначајнија активност у раду Дирекције је свакако израда урбанистичких планова, докумената стратешког карактера са дугим хоризонтом примене који су у изради. Завршетак истих се очекује до краја 2014. а Дирекција ће свакако радити на томе да их ове године презентује квалитетније и боље.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=gdT80Wri0hA{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB