• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Првак Општинске фудбалске лиге за сезону 2014/15. ФК ,,Јасеновац,, Крепољин

-Prvak opštinske fudbalske lige za sezonu 2014-2015 Jasenovac KrepoljinПрвак Општинске фудбалске лиге Фудбалског савеза општине Жагубица за сезону 2014/2015 године је Фудбалски клуб "Јасеновац" из Крепољина, те је почетак нове сезоне у Општинској лиги била добра прилика да овај клуб добије и заслузено признање, пехар за постигнуте резултате.

"Било је доста густо... До задњих два кола није се знало ко ће да буде првак. Могу рећи да сам врло поносан  на своје играче. Ишли смо у бараж, где назалост нисмо успели, изубили смо од Салаковца са 2-1, али шта је ту је. Фудбал се игра за победе и порезе", рекао је председник ФК "Јасеновац" Крепољин Драгиша Петровић.

Прва утакмица одиграна је на стадиону Фудбалског клуба "Рудар" у Крепољину, а састали су се општински Фудбалски клуб "Хомоље" Жагубица  и Фудбалски клуб "Јасеновац" Крепољин.

Што се тиче даљих планова и резултата у предстојећој сезони председник Фудбалског клуба "Јасеновац" се нада бољој игри и наравно победама.

Пехар је уручио председник Општинског фудбалског савеза Жагубица Дејан Тошић, пожелевши играчима фер игру и добре резултате.

"Ове године учешће је узело девет екипа. То су добро организоване екипе које заслужују да се такмиче и које имају велику помоћ и добру сарадњу са Фудбалским савезом, са Спортским савезом и руководством општине Жагубица који несебично помажу, како око организовања такмичења, тако и око изградње инфраструктурних објеката у свим насељима где се фудбал игра на територији наше општине", истакао је Дејан Тошић.

Утакмицу су судили Жељко Радовановић, као главни судија, први помоћник је био Урош Миленковић, а други Жељко Поповић.

Резултат утакмице је 3-1, у корист Јасеновца, а предстојећег викенда поменути тим биће домаћин општинском Фудбалском клубу "Селиште" из Селишта.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=Ig0yimO1aQY{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB