• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Представници општине Жагубица на 4. сајму локалних самоуправа

lokalna samouprava 200

11. Међународни сајам ПРЕДУЗЕТНИШТВА "БИЗНИС БАЗА"

Од 29. новембра до 01. децембра 2012. године, одрзан је 4. Сајам Локалних самоуправа и 11. Међународни сајам предузетништва "Бизнис база", на Београдском сајму, где је Општина Жагубица Као излагач по Трећи пут узела учешће.

Свечаном отварању сајма присуствовао је господин Саша Огњановић, председник општине Жагубица, сајам је отворила Верица Калановић, Министар регионалног развоја и Локалне самоуправе.

Сајам локалних самоуправа изузетна прилика била је за представљање активности, ресурса и потенцијала Општина, градова и Региона Србије и Југоисточне Европе. Истовремено, Овај сајам је прилика да се и са могућностима разлицитих Општина, градова и Региона упознају потенцијални партнери - Компаније, Инвеститори и донатори. Теме значајне за Развој локалних самоуправа у Србији и успостављање сарадње насих локалних самоуправа и из региона и Европе обрађени су на тематски организованим округлим столовима.

Предузетништво-Привредници и услужне делатности и Институције у функцији развоја предузетничке културе у Србији, Наука у функцији предузетништва, Као и стари занати и уметнички у функцији бизниса биле су теме Медјународног сајма предузетништва "Бизнис база". На сајму су се представили произвођачи Предузетници, Трговци и услужне делатности (медијске, осигуравајуће, финансијске банкарске, издавачке), Институције и Државне о институцијама у функцији развоја и стварања повољне климе развоја малих и средњих предузећа.

Општина Жагубица је на сајму представила циљеве, приоритете и активности Своје развојне Стратегије, просторни план општине Жагубица и пројекти Који су Реализовани или се реализују у опстини Жагубца, Као и Један број предузетника и предузећа ...

Поред многобројних званичника општину, предузећа и фирми штанд општине Жагубица посетили су и представници ресорних министарстава, Канцеларије за одрживи Развој недовољно развијених подручја, Националне агенције за регионални Развој, Привредне коморе Србије, Сталне конференције градова и Општина ...sajam lokalne samouprave 2012

 

{videobox}http://www.youtube.com/watch?v=u7p-Sj6hlEo{/videobox}

 

 


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB