• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Радови на осветљењу Дома културе у Селишту у завршној фази

Osvetljenje u Domu kulture u SelistuМештанима насеља Селиште локално руководствоопштине Жагубица излази у сусрет у решавању приоритетних проблема. Доста је урађеноу предходном периоду, али још пуно радова и предстоји. Приоритетне ствари су увек у првом плану, па су с тим у вези, у протеклом периоду реализоване активности на насипавању појединих важнијих деоница сеоских путева који су значајни за грађане.

"Завршено је насипавање атарских путева према гробљу у дужини око 500 метара, уз Црну реку исто толико и пута према Милатовцу све укупно у дужини око 2 километара. Радове је финансирала локална самоуправа општине чијим сам радом презадовољан као и сами мештани који су физичким радовима помогли у насипавању. Локална самоуправа је помогла у свему што се финансија тиче, јер Месна заједница нема сопствених прихода, а извођач радова је ЈКП "Белосавац" Жагубица. Издвајам и остале јако битне активности на осветљењу Дома културе који је до сада био запостављен. Урађена је комплетна инсталација, струја изнова, све у свему комплетно осветљење. Извођач радова је фирма "Профи - електро" Суви До", наводи председник Месне заједнице "Селиште" Дамир Гочић.

Радови на осветљењу Дома културе у Селишту су у завршној фази, а по мишљењу мештана биће од значаја јер је то једино место за већа окупљања, прославе, културна дешавања и остало. Становништво овог села је више него задовољно завршеним пословима које је поменуо председник Месне заједнице  Дамир Гочић, поготову ако се у обзир узме чињеница да су на решавање појединих горућих питања чекали годинама уназад.  

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=0-Kor_g6RGU{/videobox} 


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB