• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Радови на уређењу депоније у Жагубици

-Uredjenje deponije u ZagubiciСа циљем очувања животне околине, на депонији смећа у Жагубици, која се налази на удаљености од око два километара од такозваног места “конџило”, направљен је заштини појас како би се што мање отпада задржавало на главном путу ка Хомољским планинама које окружују Жагубицу. Зелени заштитни појас, поред бедема који већ постоји, допринеће уређенијој депонији, чија је функција немерљива.

Како каже Ненад Зарић, председник Месне заједнице “Врело” Жагубица, посађено је 36. садница смрче, а уколико буде било могућности обезбедиће се још садног материјала. Такође је изразио наду да ће грађани имати разумевања и поштовати труд уложен у уређење простора који ће служити за одлагање отпадног материјала.

Комплетан посао у сарадњи са локалном самоуправом организовала је и финансирала Месна заједница “Врело” Жагубица, која мештанима увек излази у сусрет и решава већину проблема. Председник истоимене месне заједнице Ненад Зарић, такође наводи да ће се и даље радити на уређењу насеља Жагубица, а новоуређена канцеларија на тргу Јована Шербановића, отворена је сваког радног дана за примедбе, сугестије, педлоге и похвале.

{videobox}https://www.youtube.com/user/rtvhomolje/videos{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB