• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Радост за мештане Рибара

Igra kolo naokolo - Ribare 2015Дом културе у насељу Рибаре био је централно место дешавања двочасовне приредбе у оквиру „путујућег“ каравана „Игра коло наоколо“. С обзиром да се у селу годинама није одржавао културно – уметнички програм, јер није било уређене просторије за тако нешто, догађај је био веома посећен од стране, како мештана Рибара, тако и околних насеља.

Посетиоце су том приликом срдачно поздравили Топлица Радосављевић, председник Месне заједнице „Млава“ Рибаре и г– дин Сафет Павловић, председник општине Жагубица.

Председник је искористио прилику да у неколико речи ода почаст преминулом суграђанину Небојшти Илићу, који је обављао функцију председнику СО Жагубица.Такође је најавио и финалне радове на згради Дома културе који подразумевају израду фасаде и уређење спољашњег дела зграде, као и остале активности које ће бити обављене у Рибару, а и по осталим насељима.

Према речима самих мештана, стекао се утисак да су веома поносни на оно што је урађено у самом насељу, као и на културни догађај који је те вечери организован у њиховом селу. У интервјуу за локалну телевизију „Хомоље“, грађани су посебно исказали задовољство председнику општине Жагубица на труду и залагању.

Вече је остало упамћено по доброј атмосфери, а уређени Дом културе биће коришћен за различите потребе, као што су окупљања, организовање скупова и славља  мештана Рибара.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=4XWOOzkjTtM{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB