• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Реализована идеја омладине села Близнак

Radovi na sportskom terenu u BliznakuИдеја за сређивање игралишта у школском дворишту у Близнаку проистекла је од млађе популације житеља овог села који немају спортски терен, а ни услове за бављење спортом.Савет месне заједнице „Будућност“, добру замисао спровео је  у дело и у договору са локалним руководством општине Жагубица започео радове.  

Радови започети пре извесног времена сада су у пуном интензитету, а теренепо свим насељима, редовно обилази председник општине, Сафет Павловић, који поред материјалне, извођачима радова и мештанима пружа и моралну подршку:

„За неколоко дана грађани Близнака добиће ново игралиште за мале спортове, где ће моћи да играју фудбал, кошарку и рукомет. Завршна фаза радова је у току, посипање ризлом, а у плану је и асфалтирање.  У Дому културе смо такође комплет одрадили грејање, што је веома важно како би просторије биле функционалне у потпуности  а грађани их користили за различите потребе“, рекао је Павловић, након обиласка терена у Близнаку.

Поред уређења игралишта где ће млади пронаћи разоноду и развијати спортски дух, за остале становнике села важност представља и адаптациаја зграде Дома културе, где ће уследити послови на улепшавању екстеријера.

Спортски терен у селу Близнак, где се обављају финални послови, већ наредних дана биће у употреби на задовољство ђака школе  и омладине, а када је у питању бољи живот мештана  у плану су и веће инвестиције од којих је најављена и најважнија: а то је обезбеђивање здраве пијаћае воде за мештане најудањенијих села у жагубичкој општини где се увелико ради на сређивању документације за изградњу водовода.

{videobox}Do3MpLxpWJA{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB