• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Реновирана зграда Дома културе у Милановцу

1 Sredjen Dom kulture u Milanvcu 2015Велика акција уређења свих насеља у општини Жагубица спроводи се увелико. У ту акцију спада и сређивање комплетне зграде Дома културе у селу Милановац, које је управо завршено.

Председник Месне заједнице „Врело“ Милановац Тихомир Пауновић, са поносом је истакао да је обављен посао од велике важности за насеље и мештане који у њему живе, поготову узимајући у обзир да овај простор није реновиран 30 – так година.

Поред одрађених пoслова, Савет месне заједнице у Милановцу, у договору са локалном самоуправом, планира још активности које су од значаја за насеље.

Приликом обиласка села Милановац, председник општине Жагубица Сафет Павловић, је проценио да су послови добро и квалитетно одрађени. Том приликом је истакао и остале приоритетне радове који ће бити започети у најскорије време:

"Најважнија капитална инвестиција за насеља Милановац, Сиге, Крупају и Близнак, јесте водоснабдевање. Овом приликом желим обрадовати житеље да ће радови на водоснабдевању отпочети средином септембра, а већ до краја године сва домаћинства ових насеља добиће здраву и питку воду. Једина дужност свих грађана за сада је та да о свом трошку купе и измонтирају водомер. Након тога следи предаја свих водоводних мрежа јавном комуналном предузећу "Белосавац" Жагубица, које ће се даље бринути о функионисању водовода", истакао је председник општине Жагубица.

Задовољни мештани само потврђују да се залагање локалне власти исплати. А према речима владајућег руководства локалне самуправе, послови ће се и даље одрађивати по приоритетима, све за добробит житеља општине Жагубица. 

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=zqM4EA_NcjA{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB