• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Санирање ударних рупа по насељима општине Жагубица

-Krpljenje rupa u opstini Zagubica 2015Јавно предузеће Дирекција за изградњу и развој општине Жагубица расписала је тендер за извођача радова на спровођењу послова санирања ударних рупа на територији општине Жагубица по свим насељима. Као најповољнији понуђач посао је добило предузеће "Штрабаг" из Зајечара. Грађевинска сезона не јењава, а да се ради пуним капацитетом потврђују и слике са лица места где су били председник општине Жагубица Сафет Павловић, заменик председника општине Љубиша Јовкић и председник Скупштине општине Дејан Николић.

Приликом обиласка терена у селу Милатовац заменик председника општине је прецизирао:

„Ближи се крај извођењу радова, остала су још пар насеља, а до краја недеље биће завршено крпљење ударних рупа по насељима у општини. Вредност овог улагања које иде из буџета општине је 5 милиона динара. Такође желим да обавестим грађане да се након завршетка овог посла креће са асвалтирањем улица по насељима, тендер је већ спроведен, а вредност радова је 22 милиона, тако да ћемо од половине септембра имати ударне радове преко дирекције за изградњу и развој наше општине.“ 

Евидентно је, да ће путеви и улице у општини Жагубица који становницима представљају основ за боље функционисање, бити уређенији. Крпљење ударних рупа по селима за сада тече по планираниој динамици, а финализацијим радова житељима ће свакако бити омогућено да лакше путију од посла до куће, до имања и салаша и тако брже обављају свакодневне активности.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=B4kPy7_9QfE{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB