• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Састанак актива директора и стручних сарадника предшколских установа

sastanak direktoraДечији вртић "Полетарац" из Жагубице био је домаћин састанку актива директора и стручних сарадника предшколских установа из Браничевског и Подунавског округа. На једнодневном састанку на коме су били присутни предстваници десет општина расправљало се о више тема међу којима и организовање семинара за раднике, о законима предшколског васпитања и образовања, као и о организовању програма предшколског васпитања деце за предполазак у школу.

Скуп је на самом почетку поздравио Небојиша Илић, председник Скупштине општине Жагубица, који је изразио задовоњство што се на територији општине Жагубица организују стручни састанци оваквог типа.

Мирјана Марковић, директорка дечијег вртића "Полетарац" каже да су стручни састанци од великог значаја за све оне који у њему учетвују, поготово што  су сви после једног оваквог скупа богатији за нечије искуство.

Према речима председника актива директора и стручних сарадника региона Подунавског и Браничевског, која је уједно и директор дечјег вртића "Наша радост" из Смедерева, Мирјане Ћосић, овај актив изузетно добро функионише, собзиром да су сви  заинтересовани да напредују у свом раду и дају свој максимум.

 

 

 

 {videobox}http://www.youtube.com/watch?v=DXOq6XSg0i0&feature=youtu.be{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB