• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

У Жагубици завршен турнир у баскету

Nastavi da treniras - basket - Zagubica 2015Турнир у баскету под називом „Настави да тренираш“ Жагубица 2015, одржан је у присуству великог броја љубитеља овог спорта.

За разлику од прошлих година, по речима организатора, овогодишње надметање у кошарци било је знатно посећеније, а финално вече донело је доста узбуђења поготову у утакмици за прво место где су се састале екипе „Деде ништа“ и „Вињак јунајтед“.  

Турнир је одржан од 13. до 18. јула, а локална самоуправа је финансијски помогла у организацији.

„Локална самоуправа максимално подржава организацију и обезбеђује услове за одржавање, како турнира у баскету, тако и у малом фудбалу и другим спортским дисциплинама. Општина Жагубица са Министарством омладине и спорта у оквиру пројекта „Кошарка за све“, комплетно је реконструисала кошаркашки терен – од асфалтирања терена до постављања нових кошева. Поред осталог, и на овај начин стварамо услове да млади остану на овим просторима“, истакао је помоћник председника општине Жагубица Душан Милосављевић.

У генералном пласману прво место је освојила екипа „Деде ништа“, друго „Вињак јунајтед“, а треће „Кошаркашка екипа 389“. 

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=ayAnrOJ9jDw{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB