• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Уручени кључеви удружењима грађана из Крепољина

predaja kljucevaУ насељу Крепољин завршени су радови на делу зграде Дома културе. Уређена је фасада, замењена столарија а унутар зграде комплетно су реновиране просторије. Председник општине Жагубица, Сафет Павловић свечано је предао кључеве нових просторија председнику Културно уметничког друштва "Младост" Крепољин Милану Милојковићу , удружењу "Инвалиди Хомоља" који ће просторију делити са пензионерима а кључеве је преузела Вања Милутиновић, председник УГ "Инвалиди Хомоља" и удружењу ловаца "Јован Шербановић"- секција Крепољин а кључеве је свечано преузео најстарији члан ловачке секције Раја Перић.

Они су изразили велико задовољство што су њихови захтеви ка месној заједници уважени и што коначно имају адекватне просторије за спровеђење плана и активности.

Предраг Ивковић, председник месне заједнице "Горњак" Крепољин изразио је захвалност локалној самоуправи на челу са Сафетом Павловићем на разумевању потреба грађана насеља Крепољин.

Председник је присутнима обећао да ће у наредних месец дана просторије бити и адекватно опремљене намештајем у складу са потребама корисника.

Мештани и корисници просторија веома су задовољни изведеним радовима.

По завршетку радова на реновирању комплетног Дома културе, своје просторије добиће и сва остала активна удружења грађана у Крепољину: Стонотениски клуб, Карате клуб, Удружење пчелара и риболоваца.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=m7mQMp4a1H0&feature=youtu.be{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB