• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Фудбалери Борца добили нову спортску опрему

FK Borac Vukovac 5Локална самоуправа на челу са председником општине Жагубица Сафетом Павловићем, улаже велики део новца у развој спорта у oпштини и изузетно је активна на реконструкцији и изградњи просторија за спортска друштва на територији Жагубице. 

Фудбалери ФК "Борац" Вуковац такмиче се у општинској лиги, а пре неколико дана добили су нове дресове и фудбалску лопту од  донатора, заљубљеника у спорт Велета Антића.

"Фудбалски Савез општине Жагубица је организатор такмичења у Општинској лиги Жагубица. Ове године лига је најбројнија и броји 9 екипа. Данас смо присуствовали једном хуманом чину... Господин Веле Антић је донирао дресове  фудбалском клубу "Борац" из Вуковца. У име локалне самоуправе му се захвањујем и добро би било да на територији општине Жагубица још неко од привредника узме учешће у овој акцији", истакао је помоћник председника општине Жагубица Душан Милосављевић.

Екипа фудбалера из Вуковца од почетка  сезоне има укупно четири победе из четири утакмице и заузима прво место на табели са максималних 12 бодова.

"ФК "Борац" из Вуковца такмичи се у Општинској лиги, која броји 9 екипа. Ове године борићемо се за прво место. Овом приликом захваљујем се господину Велету на датом поклону, односно на дресовима и надам се да ће то да буде подстрек за омладинце, да се изборе за улазак у виши ранг", рекао је шеф Месне канцеларије Вуковац  Мирослав Благојевић.

Власник AД "Хомоље" Жагубица поклонио је дресове подстичући тиме фудбалере да остварују још  боље резултате.

"Данас смо се окупили у просторијама фудбалског клуба "Борац" из Вуковца, где очекујемо првенствену утакмицу Општинске лиге између клуба "Борац" из Вуковца и фудбалског клуба "Јединство" из Лазнице. Овом приликом желим да кажем да локална самоуправа на челу са председником Сафетом Павловићем, његовим замеником Љубишом Јовкићем и помоћником председика општине Дулетом Милосављевићем, води одговорну политику и максимално се труди да се развују и спортске активности по насељима наше општине, где је у овогодишњој Општинској лиги узело велики број насеља учешће.  На тај начин покушавамо и младе да ангажујемо да се више баве спортом и да живе здравим животом. Све то не бисмо могли да урадимо да нема наших спонзора и ја бих се овом приликом захвалио господину Велету, који је показао да је прави спортски заљубљеник и да је велики хуманиста донирајићи  фудбалском клубу "Борац" из Вуковца комплет дресова и фудбалску лопту.  Желим да позовем и остале наше привреднике из општине Жагубица да се укључе у овакве акције  и да колико могу, у својим могућностима, помогну и остала насеља да добију нову спортску опрему", истакао је Дејан Николић, одборник СПС-а у Скупштини општине Жагубица.

Првенствена утакмица  општинске лиге  између  фк " Борац"  из Вуковца  и  Фк "Лазница"  из Лазнице, која је уследила  по додели  опреме,  завршена  је резултатом  5:4 за ФК "Борац".   

{videobox}http://www.youtube.com/watch?v=w_9f02gBPDo{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB