• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Фудбалери Изварице и Рибара добијају свлачионице

svlacionice izvaricaНајављени радови на санацији објеката при спортским теренима у жагубичкој општини спроводе се по плану. Поред осталих издвајамо радове у насељу Изварица. Сређивањање просторија за потребе фудбалских клубова из Изварице и Рибара од великог је значаја за спортисте, истичу председници месних заједница Изварица и Рибаре.  Тренутно се ради на постављању кровне конструкције и адаптацији унутрашњег простора, који ће спортистима служити за пресвлачење након напорних тренинга и утакмица, као и за дружење.

Локална самоуправа је изашла у сусрет,  како у формирању локалних клубова, тако и  на уређењу простора, површине око 70 квадрата. Имајући у виду да годинама уназад није рађено на овом објекту, мештани и љубитељи спорта су посебно захвални општинском руководству.

Радове је обишао председник пштине Жагубица Сафет Павловић са сарадницима, као и председници месних заједница Изварице и Рибаре, Мирослав Стојићевић и Млађа Живановић, који истичу коректну сарадњу са локалном самоуправом.

Поред ових радова, радиће се још и на асфалтирању пута у Изварици и на уређењу водоводне мреже за ова два насеља.

{videobox}http://www.youtube.com/watch?v=GpLwsX5tfb8{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB