• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

"Први карате Куп - Лазница 2014“

1Prvi Karate kup u Laznici 2014Општина Жагубица као генерални покровитељ и карате клуб „Пантери“ из Пожаревца  у сарадњи са Oсновном школом "Јован Шербановић" Лазница, многобројним спонзорима и родитељима,  организовали су „Први карате куп Лазница 2014“ у Лазници. Такмичење је званично почело након поздравног говора  Љубише Јовкића, заменика председника општине Жагубица.

У надметању је учествовало 8 клубова из источне, јужне и централне Србије са око 60 такмичара. У укупном пласману прво место је заузела екипа „Градског карате клуба“ из Зајечара, друго место припало је карате клубу „Лавље срце “ из Зајечара, а треће карате клубу „Пуковац“ из Пуковца код Лесковца.

Овај турнир, кажу организатори, искоришћен је као последња провера пред наступајуће државно првенство. Oрагнизациони одбор турнира све похвале упутио је такмичарима свих карате клубова, учесника који су се својски припремали, посебно младим каратистима из Жагубице и Лазнице.

"С обзиром да је школа каратеа у Лазници отворена пре извесног времена, релативно скоро такмичари су се добро пласирали, а најважније је да су учествовали јер је ово за њих потпуно ново искуство", каже тренер Жељко Филиповић.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=KuHSgGnhurQ{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB