• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

15. седница Oпштинског већа

15 sednica vecaОпштинско веће Општине Жагубица одржало је у понедељак, 14. октобра, 15. седницу на којој се нашло 33 тачака дневног реда. Седницом је председавао заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић.

Општинско веће општине Жагубица  усвојило је на седници Предлог Одлуке о усвајању оперативног плана за одбрану од поплава за воде другог реда на територији општине Жагубица за 2013. годину. Ова се Одлука даље прослеђује Скупштини општине на даље разматрање и усвајање. Такође, веће је усвојило и даље прослеђује Скупштини општине Жагубица на усвајање Предлог Правилника о допуни Правилника о критеријумима и мерилима за регулисање међусобних односа насталих поводом новчане накнаде за недостајуће земљиште из ПЗФ-а утврђене судским одлукама.

Чланови већа разматрали су и усвојили захтев ЈКП „Белосавац“ за формирање цене воде за подручје општине Жагубица.

Поред овога, дата је сагласност на Писмо о намерама компанији "Nepc" за изградњу електро-енергетског постројења на територији Општине Жагубица.

15. седници Општинског већа, поред чланова већа, присуствовали су помоћник председника општине Жагубица Душан Милосављевић, председник Скупштине општине Жагубица Небојша Илић, начелник Општинске управе Животије Илић, начелник одељења за буџет и финансије Влада Тодоровић, директор Дома здравља Жагубица Слободан Огњановић и предлагачи стручних служби Општинске управе.

{videobox}http://www.youtube.com/watch?v=vc41q00cUoQ&feature=youtu.be{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB