• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Aсфалтирање улица у центру Милановца

-Asfaltiranje centra u MilanovcuУпркос лошим временским условима, који бележе прве дане децембра, грађевински радови у општини Жагубица су и даље у току, а увелико се ради на асфалтирању улица које су по програму зацртане у плану локалног руководства. 

Једно од обећања мештанима насеља Милановац управо се реализује, а радове је обишао и преседник општине Сафет Павловић, и тако се уверио да послови теку планираном динамиком. Чак ни временски услови извођаче радова не спречавају да активности спроведу до краја квалитетно и на време.

Разговарајући са суграђанима и члановима Савета месне заједнице "Врело"Милановац,  председник општине Жагубица Сафет Павловић, чуо је углавном позитивне коментаре на све што је у селу урађено до сада , што је потврдила и анкетателевизије „Хомоље“,  спроведена међу становницима насеља Милановац.

Председник Месне заједнице „Врело“ Милановац Тихомир Пауновић,за одрађене послове има само речи хвале, а за пролеће најављује још радова, у циљу уређенијег насеља и побољшања живота старијих мештана, а такође и најмлађе популације, деце која ће добити уређено место где ће проводити слободно време, а то је савремени парк опремљен пратећим играчкама.

Наравно, поред наведеног, у договору са локалном самоуправом, биће одрађени и остали приоритети који ће за мештане пуно значити, а здрава и исправна пијаћа вода која ће  до мештана стићи ускоро, јесте свакако и једна од највреднијих  капиталних инвестиција.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=X-q-jP8hY0I{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB