• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Mини бусеви за потребе удружења и клубова

Mini busevi za potrebe udruzenja i klubovaРуководство жагубичке општине у великој мери помаже свим грађанима, предузећима и удружењима у решавању битних проблема. Врло често неки од њих представљају и потребе превоза. С тим у вези, општинска управа издвојила је средства за куповину два нова возила која ће се користити у ове сврхе, а то су мини бус - марке опел - мовано 2,3 д са 17 места и путничко возило опел  - виваро комби са 9 седишта. Продавац истих је предузеће "Интер ауто - траде " ДОО Чачак.

Начелник Oпштинске управе општине Жагубица Животије Илић, наводи да је за куповину издвојено око 6,5 милиона динара и додаје да је локална самоуправа упркос тешкој финансијској ситуацији изнашла могућност да обезбеди нова возила за потребе општине у целости, понајвише захваљујући ангажовању и вољи председника општине Сафета Павловића.

"Возила ће се користити наменски за потребе превоза деце предшколског узраста околних насеља, чланова КУД -ова, фудбалера и других корисника у зависности од потреба које се буду јавиле у наредном периоду", каже начелник Општинске управе Животије Илић.

За општину Жагубица куповина два нова намеска возила представља велики корак зарад бољег функционисања свих корисника, предузећа и установа Жагубице и Крепољина са околином. 

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=ZC8Zifb8Sfc{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB